HEALING

Healing  = helen van je lichaam, geest en ziel

Wanneer het leven niet loopt zoals jij hoopt te lopen en je verneemt dat je vast komt te zitten. Je kunt je niet meer gelukkig voelen en begint kwaaltjes te krijgen dan wil je heel erg graag helpen.

Ik werk met de formule 8 x 80. Dat houdt in dat ik 8 sessies geef in 80 minuten. Soms is er echter meer nodig en kan in overleg worden verlengd.

We werken samen aan  jouw persoonlijke ontwikkeling, ontspanning, bewustwording en/of transformatie? Graag begeleid ik je hier bij door jouw eigenmoed, kracht en wijsheid weer te vinden. Dit vanuit mijn eigen ervaring en spirituele kracht, mijn scherpe intuïtie en verschillende opleidingen welke ik gevolgd heb.

Ik benader vanuit een holistische visie waarbij ik er vanuit ga dat lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Holistische therapie is een goede aanvulling op de reguliere gezondheidszorg. Ik werk vanuit mijn hart, intuïtieve vermogens en ervaringsdeskundigheid en bied jou persoonlijke begeleiding met betrokkenheid, diepgang en ruimte voor gevoel.

Wij gaan samen een traject aan en geef je huiswerk mee. Ik ga er altijd vanuit dat het een traject word vol met nieuwe inzichten van en over je zelf. Het is soms confronterend. Ik begeleid je door deze periode heen zodat u er beter uit komt.

Mocht ik iets voor je kunnen betekenen, in welke vorm dan ook, dan ontmoet ik je graag.

Veel liefs ,
Margareth van den Berg