OVER MIJ

Mijn naam is Margareth van den Berg. Van kinds af aan heb ik veel spirituele ervaringen gehad. Ik werd opgevoed in een zeer christelijk milieu. Niemand kon mij helpen en ik moest het zelf allemaal ondergaan. Nu ben ik blij dat ik in de nieuwe tijd leef en dat ik mijn gaves mag en kan gebruiken, Ik ben HSP-er. Dat houdt in dat ik een hoog sensitief persoon ben. Soms is dat heel handig maar het kan ook erg lastig zijn. Ik krijg alles veel harder binnen dan een “gewoon “iemand. Mijn zintuigen zijn als het ware gescherpt. Dat houdt ook in dat ik bijvoorbeeld ook energiën opvang, aura’s kan lezen, foto’s kan lezen en invoelen op afstand. Vooral magnetische velden kan ik voelen en kan ik  inzetten voor genezing.

Door mijn opleidingen heb ik tools gekregen om mensen te genezen. De kracht bezat ik al.  Wel maak ik een combi tussen lichaam, ziel en geest. Deze staan bij mij onlosmakelijk verbonden. Via mijn moed, kracht en wijsheid ga ik met iemand in gesprek en speur op wat het probleem is. Vaak hebben mensen die bij komen al veel wegen bewandeld om een oplossing te vinden voor hun ongemakken en kwalen.

Ik ben geen arts en kan veel maar niet alles bereiken. Als ik opmerk dat via mij niet te genezen valt heb ik de beroepscode om regulaire artsen (ook) in te zetten. Want sommige kwalen en ziekten moeten worden gereguleerd door medicijnen of ingrepen op medische vlak. Wel kan ik zeggen dat 80% door mij opgelost kan worden. Dat kan ook alleen door inzet van de coach en de coachee.

Ben je vanaf nu geïnteresseerd?
Schroom dan niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen.

Veel liefs,
Margareth van den Berg